skip to Main Content

Speakat skapades för att kunna möta våra kunders behov av EN samordnande kontaktyta för samtliga fastighetsservicetjänster. Vi frigör tid och energi för er kärnverksamhet.

Speakat Fastighetsdrift

Speakat skapades för att kunna möta våra kunders behov av EN samordnande kontaktyta för samtliga fastighetsservicetjänster. Vi frigör tid och energi för er kärnverksamhet. Vi underlättar er förvaltning genom vår helhetslösning för fastighetstjänster. Vi servar allt som har med ventilation, rör, el, lås, larm och styr- och reglersystem att göra. Vi löser ljud- och klimatproblem, råttsanering och vattenläckor. Vi samarbetar med noga utvalda underentreprenörer och leverantörer, företag och leverantörer som vi har byggt upp ett långt samarbete med och där vi redan har ramavtal på plats.

Eftersom vi ansvarar för alla yrkeskategorier och har tillgång till dem i en och samma organisation ser vi till att ni kunder har en kvalitetssäkrad leverans. Ni slipper samverkans- eller samordningsmissar eftersom vi har överblick på hela processen. Ni möter en kontaktperson att bolla era idéer med, en person som tar ansvaret fullt ut i alla aspekter av fastighetsservice.

Vi ser till att ni bara behöver prata med EN person när ni behöver hjälp. Något annat tycker vi inte är rimligt.

Tack vare samarbetet med våra systerbolag kan vi garantera att vi alltid har rätt hantverkare redo när du behöver hjälp.

Vi använder oss av det digitala verktyget, Tillse som gör att ni och vi enkelt kan kommunicera över vad som behövs göras.

ORDNING OCH REDA

HEL OCH REN

STÄDAT OCH KLART

Kvalitet

Miljö

Arbetsmiljö

Innefattar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöpolicy
ISO 9001 Kvalitet, ISO 14001 Miljö och ISO 45001 Arbetsmiljö

Läs hela vår verksamhetspolicy här.

Back To Top